Homefront: The Revolution има технически проблеми, признаха създателите ѝ

1
6

Homefront: The Revolution е шутър с относително голям свят, на който Deep Silver възлага надежди, че ще може да се привлече достатъчно внимание, че да оправдае поддръжката на играта и през 2017 г. Проблемът е, че същият този Homefront: The Revolution става поредната видео игра с технически проблеми при премиерата си.

В пост на официалния форум на играта, нейните създатели от Dambuster Studios признаха, че шутърът не е в най-доброто възможно състояние, що се отнася до оптимизацията.

„Наясно сме, че представянето и в частност кадрите в секунда не са такива, каквито бихме искали да бъдат. Работим по допълнителни пачове, които трябва да оправят тези и други проблеми“, казва студиото.

Повече информация за това какво точно ще оправят „кръпките“ засега няма, но Dambuster Studios обещава да пусне на форума на играта и в Steam подробности за това как ще се стабилизира представянето на шутъра.

По Homefront: The Revolution се работеше от доста време и проектът бе рестартиран веднъж, както се смениха и студията, в чиито ръце бе играта. Всичко това очевидно създава проблеми и предварителните анализи сочат, че ако искате да играете шутъра, РС версията е с най-малко бъгове.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Azhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Пука им на шапката учат се от най-добрите в това – Убишит , прибират си милиончетата и всичко уж се оправя след 2-3 патча и след това до следващата игра когато всичко се повтаря , но нали овцете купуват …