18.6 C
София

Homefront: The Revolution може да се появи още през май

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Homefront: The Revolution е едновременно доста чакано и доста мистериозно заглавие, което трябва да се появи в неопределен момент за РС и конзоли. Екипът зад играта твърди, че работата по нея продължава с пълна пара, но до този момент не е обсъждана дори приблизителна премиерна дата.

Сега обаче научаваме информация за евентуалната премиера на Homefront: The Revolution и тя идва от американската търговска верига Target.

На специално картонче, наречено Reservation Card, което магазинът дава на онези, които направят предварителна поръчка на шутъра, е записано, че играта ще се появи на 17 май. Тъй като на този етап издателят Deep Silver не е потвърдил премиерата, подобна информация категорично остава в графа „Слухове“.

От техническа гледна точка пък знаем, че играта ще върви в 1080p и 30 FPS, както за PlayStation 4 и ХВОХ One. РС портът пък няма да има заключени кадри в секунда.

Действието в Homefront: The Revolution се развива в 2029 г.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини