Няма и месец до излизането на Horizon Forbidden West и Guerrilla Games се приготвят за голямата премиера. За последно те ни представиха историята в продължението на Horizon Zero Dawn, а така също и актьорския състав, в който се отличава присъствието на Кари Ан-Мос, която мнозина познават от „Матрицата“. Наскоро представител на Guerilla сподели важна информация относно играта и по-точно за нейния финал. Вместо подобно на много ролеви днес, Horizon Forbidden West да представи няколко различни финала, играта ще има един-единствен такъв, независимо от изборите, които сте направили в нейния ход.

Това разкрива пред италианското издание Everyeye Бенджамин Макоу, наратив директор на Forbidden West.

Действията в играта се развиват шест месеца след края на Zero Dawn, като червената чума е започнала да се разпространява по целия свят – явен знак за неуспеха на тераформиращите операции. Историята се спира на различни теми, като резките промени в климата, екологията и околната среда, символизирани от опустошителните бури, които са започнали да вилнеят навсякъде.

„Още в самото начало, Алой започва да изследва причината за тези бури и изглежда, че всичко води към западната част“, коментира старши сценаристът Ани Китейн, която също участва в интервюто. „Началото на играта обяснява точно защо“. Макоу обяснява, че макар и някои нюанси в историята да се променят съобразно отношението на играещия към някои NPC персонажи, то това няма да има значим отпечатък върху хода на цялостната история. Що се отнася до финала, то той щял да бъде един, но за сметка на това „много силен и емоционален“, добавя Макоу.

Междувременно, миналата седмица стана ясна и големината на самата игра за PlayStation 5. За САЩ ще е 85 913GB, а за Европа – 96 350GB. Разликите в големината тук е породена от различните локализации и езици, които са добавени в европейската версия. Засега не е известно дали ще има пач в деня на премиерата и ако има, какъв ще е неговия размер.

Horizon Forbidden West излиза на 18-ти следващия месец за платформите на PlayStation 4 и PS5.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари