Horizon: Zero Dawn ще има линейна история и отворен свят

0
39


Horizon: Zero Dawn на Guerilla Games (Killzone) ще е една от хитовите игри за PlayStation 4 за 2017-а. Играта ще ни отведе в бъдещето – 1000 години от днешното време, в което природата най-после е спечелила неравната битка с човек и си е върнала властта над планетата ни. Светът на Zero Dawn е жесток и див, населяван от примитивни племена и мощни роботи. Вие играете като Алой, член на племе, която е решила да тръгне по свой собствен път в търсене на корените си. Така обобщава сюжета на играта нейният водещ сценарист Джон Гонзалес (работил и по Fallout: New Vegas) в интервю за VentureBeat, взето по време на Е3 2016.

Играта притежава ред качества, между които са нейния сюжет, в който високотехнологичното бъдеще среща праисторията, силен женски типаж, интересна система за къстъмизация на оръжията и комбат система, открит свят и линейна история. Изданието пита нещо, които мнозина вероятно искат да разберат – как последните две характеристики се съвместяват.

„Разполагате с централен куест, който е историята на Алой, но освен това всяко племе, с което се срещнете си има своя собствена история, в която вие може да се включите. Освен това през цялото време си имате и странични куестове. Хората, които срещате също имат своите собствени истории, от които може да станете част. След старта на играта, ние ви представяме начините за игра, установяваме и света и героя ви, след което ви пускаме на свобода и наистина няма нищо, което да ви спре да отидете, където си пожелаете. Срещайте когото искате, предприемайте странични куестове и правете нещата така, както вие искате”, споделя Гонзалес, напомняйки, че тук има обаче много добре изградена история, която прогресира и има експлозивен край.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари