Humble организира голяма разпродажба на игри на Capcom

0
411

Ако сте пропуснали последният Resident Evil, но искате да го играете, може да си го закупите на съвсем разумна цена. Това може да се случи, ако посетите страницата на Humble Store, където ще намерите голяма колекция от заглавия на Capcom, които ще са намалени. Промоцията стартира в четвъртък и ще продължи до петък следващата седмица, 19-ти април.

Влезте в ролята на Итън Уинтърс в опит да разкриете истината около изчезването на вашата съпруга и се запознайте с кръвожадното семейство Бейкър. Можете да го направите със стандартното издание, което получава прилично намаление, но за да изпитате пълното удоволствие от мрака и страха, най-добре ще е да се ориентирате към Gold изданието. С него получавате специален пакет и сезонния пропуск към играта: DLC пакетите Banned Footage Vol. 1 и 2 и End of Zoe, както и разбира се и безплатната заключителна глава Not a Hero. Реално тук ще може да намерите всеки Resident Evil излизал досега – в специален пакет, поотделно, в реамстериран и HD вариант.

Ако пък искате да получите поглед над Dontnod Entertainment преди Vampyr и Life is Strange, определено трябва да дадете шанс на Remember Me с разходка в Нео-Париж.

Сред другите големи заглавия и поредици, които предлага Humble, ще откриете имената на Devil May Cry, Monster Hunter, невероятно красивата Okami, Dead Rising, Street Fighter и Mega Man за по-носталгично настроените геймъри, Lost Planet и други.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за