Ice-Pick Lodge публикува безплатно демо към преработената версия на Pathologic

0
6

Излязла преди 12 години от разработчика Ice-Pick Lodge и издателя Buka Entertainment, Pathologic се определя от мнозина с епитета „култова“. Руското студио реши да издаде и ремастерирана версия на играта, което зарадва мнозина от феновете на сюрреалистичния психологически хорър. През 2015 студиото публикува леко обновена версия на заглавието: Pathologic Classic HD с помощта на Gambitious Digital Entertainment и Devolver Digital при неособено радушен прием. Днес се подготвя пълен римейк на Pathologic, който трябва да излезе тази есен.

Тази седмица разработчиците направиха подарък на всички, които биха искали предварително да видят как ще изглежда новата игра, поднасяйки им демо на играта, което може да свалите безплатно от страницата му в Steam. В интерес на точността е нужно да се спомене, че The Marble Nest представлява самостоятелна история, която цели запознаването на играещите с графиката, геймплей механиките и духа на играта. Демото беше достъпно за подкрепилите проекта в Kickstarter. И тъй като играта вече получи субсидирането, което искаха създателите ѝ, те предоставят играта безплатно за всички.

„В едно старо село в степите, вие ще трябва да оцелеете, разследвате и излекувате мистериозна болест. Слейте се с група удивителни типажи. Грижете се за болните, докато се опитате да разгадаете какво ги убива. Но в разпадащия се свят на Pathologic да останеш жив е най-голямото предизвикателство от всички. В този обуславящ жанра кошмар на Ice-Pick Logic вие ще прекарате 12 дни в поселище, който е бил хванат в капана на неизвестна болест – болест, която противоречи на всякаква медицинска логика и се изправя срещу тези, осмелили се да я оборят“, гласи част от анонса на Pathologic, в която ще намерите открит свят, свобода на избора – възможност да решите спор по мирен път или чрез бой, сървайвъл елемент – справете се с жаждата, умората и глада, които ще ви застигат, епидемия, развиваща се в симулирано реално време, над 72 часа геймплей, реалистична икономическа система, дълбока и интригуваща история, удивителни NPC-та, които реагират спрямо отделните ви действия и трима уникални герои, с които да играете, всеки от тях, притежаващ уникални характеристики.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за