През 2018, DayZ напусна етапа на ранен достъп в Steam след пет години прекарани в него. Това породи немалко шеги, свързани с ММО играта на Bohemia, но тя не е рекордьор по престой в Steam Early Access. Imagine Earth на Serios Bros. прекарва всъщност повече от DayZ – цели седем години. И изглежда така сякаш играта вече е готова да напусне зоната си на комфорт с първата си официална версия.

Дебютирала в „Ранен достъп“ през май 2014, Imagine Earth ще направи този месец своя официален дебют. Това стана от анонс от създателите на RTS стратегията.

Imagine Earth – Planetary Colonization, както е пълното име на играта, ви поставя в ролята на господар на галактики и цели цивилизации, които вие трябва да управлявате мъдро, за да може те да процъфтяват. В управлението на планетите ще е нужно да балансирате между просперитета на вашите поданици и кръвожадния капитализъм на мегакорпорации, които променят екосистемата им, заплашвайки съществуването на тези малки светове. И подобно на други сходни стратегически заглавия, ще може да се впускате в изследвания и проучвания, да копаете ценни минерали и да развивате невиждани досега технологии. Но ще трябва да умеете да убеждавате, защото местните не винаги ще са благоразположени към вас. В същото време, ценните ресурси, които добивате ще са интерес и на вашите съперници, които ще направят всичко възможно, за да ви изместят. И за да ви бъде направен живота още по-труден, ще си имате работа с всякакви природни и космически катаклизми, като астероиди, тайфуни, вулкани, покачващи се нива на океанските басейни и какво ли още не.

„През 2048, огромни корпорации са разделили Земята между себе си и експлоатират натуралните ѝ ресурси в невероятни мащаби. Откриването на идеонските кристали позволява пътуването в космоса, докато в технологичен и идеологически вид, всичко си е по старому. Законите на пазара са се разпространили из цялата вселена“, гласи анонса на Imagine Earth – Planetary Colonization.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари