Ingress – мобилната игра, която накара милиони да се раздвижат в търсене на портали за пленяване, ще получи официална анимирана серия по Netflix. Играта бе създадена от студиото Niantic, което се прочу с последвалата Pokémon Go.
Netflix работи с базираната в Япония Fuji TV, за да излъчи шоуто през октомври. Това е същия месец, когато преработената версия на Ingress Prime също ще пристигне.

Ingress стартира години преди Pokemon Go с по-ограничена, но всеотдайна общност от играчи, които все още играят сега повече от пет години по-късно. Ако не друго, последвалото стартиране на Pokémon Go само засили славата на Ingress.

Предстоящият аниме ще следва три герои – Макото, полицай, който може да докосне нещата и да види историята им; Сара, която може да види аспекти на времето и пространството; и Джак, мистериозен трети герой. Сюжетните аспекти след това ще проникнат в Ingress Prime под формата на мисии.

Светът на Ingress е проникнат от екзотичната енергия, която преминава през „порталите“ – реалните места, където трябва да играете (много от които са и PokéStops в Pokemon Go).

Niantic има доста добра година – лятото има множество планирани Pokémon Go събития, а следващата игра на компанията Harry Potter: Wizards Unite също е на хоризонта, въпреки че все още не знаем дали определено ще се появи преди края на 2018 г.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари