Irrational Games показаха първите пет минути от BioShock Infinite

0
15

Първите пет минути от началните анимации и геймплея на екшъна от първо лице BioShock Infinite вече могат да бъдат изгледани от всеки желаещ, защото издателят Irrational Games реши да ги публикува във видеопортала YouTube, съобщи Eurogamer.

Заглавието се разработва от игралното студио 2K Games и демонстрацията разкрива, че дизайнерите са свършили своята работа по перфектен начин. Атмосферата е невероятна, подпомагана от чудесна графика и майсторско звуково оформление.

Действията в третата част от серията BioShock се развиват преди тези в първите две игри, през 1912 година. На този етап все още не е ясно дали приключенията ще са в същия свят или някъде другаде.

BioShock Infinite разчита на модифицирана версия на енджина Unreal Engine 3 и се очаква на пазара през март 2013 година. Поддържаните платформи ще са Microsoft Windows, PlayStation 3 и Xbox 360.

Геймплеят е от първо лице и въпреки, че играта се води екшън, в нея ще могат да бъдат намерени доста ролеви елементи. С течение на играта геймърите ще могат да събират разнообразни оръжия, които да използват както сметнат за добре. По пътя ще попадат и на интересна екипировка, подобряваща възможностите за действие. Няма да са за изхвърляне и психокинетичните способности, които придават по-оригинален привкус на приключението.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари