Killzone: Крайният размер на Shadow Fall ще е 39,7GB

0
21


Ако искате да разполагате с новата игра на Killzone Shadow Fall на конзолата си, то трябва да се подготвите с доста свободно пространство на хард диска си. По-рано днес на специална пресконференция производителят на игра сподели, че крайният размер на новото им заглавие ще е впечатляващите 39,7GB.

По-рано през годината Sony сподели, че Shadow Fall ще е уникална игра, което изглежда накара потребителите да чакат с интерес заглавието на Killzone. Размерът на играта обаче може и да откаже мнозина от идеята да се сдобият с новата игра, въпреки че PlayStation 4 разполага с 500GB хард диск.

Според производителите на играта основната причина за големината на играта е уникалната графика, която според тях е цяло „изкуство“.

„Основната причина за големината на играта е невероятната текстура“ споделиха от Killzone. „За разликата от много други игри, ние не направихме играта достъпна за по-слаби устройства и това обяснява почти 40-те гигабайта, които са нужни за Shadow Fall.”

И ако 40GB ви звучат много, то от Killzone споделят, че това всъщност е бил най-малкият размер на играта, който са успели да направят.

„Играта можеше да е дори 180GB ако бяхме включили всички нива, които смятахме да вградим в нея. Не го направихме обаче, защото системите се развалиха” заявиха те.

Размерът на Shadow Fall обаче не бива да учудва никого. Само преди дни от Infinity Ward споделиха, че версията на Call of Duty: Ghosts за PC ще е 40GB.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за