Анонсирана в средата на октомври, King Arthur: Knight’s Tale, тактическата ролева игра от създателите на The Incredible Adventures of Van Helsing и Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, NeocoreGames, вече има дата на излизане. Играта ще се появи в Steam Early Acces на 12.01.2021.

NeocoreGames обясняват, че приема на играта в Early Access ще позволи на студиото да работят по King Arthur: Knight’s Tale заедно с общността зад нея и да налагат промени в играта, съобразени с обратната връзка, която получават от тях. Очаква се престоя в „Ранен достъп“ на играта да продължи няколко месеца, като целта е тя да излезе в началото на следващата година в Steam и за новото конзолно поколение.

Базирана на легендата за крал Артур и рицарите от Кръглата маса, King Arthur: Knight’s Tale представлява тактическа походова стратегия с RPG елементи, която съчетава двата жанра по уникален начин. Самата игра няма да е просто преразказване на оригиналните разкази за Артур, тъй като главна фигура тук се явява Мордред, който успява да убие Артур в битка, но е също така смъртно ранен. Върнат към живот от Дамата от езерото, крал Артур е неузнаваем – зъл и отмъстителен, той и неговите воини започват да тормозят жителите на Авалон. Видяла грешката си да върне към живота Артур, Дамата прави същото с Мордред, който има за цел да спре набезите на Артур и да се разправи с него веднъж завинаги.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари