15.4 C
София

Kotick обижда гейм разработчици

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Шефът на Activision Bobby Kotick отново влезе в полезрението на геймърите с твърдението си, че Bungie е „единствената останала висококачествена независима компания“. По този начин Kotick пренебрегва някои от най-големите разработчици в индустрията като Valve, Epic, Ninja Theory, Level-5, Insomniac, Foundation 9, Gearbox, Sucker Punch, Rebellion and Terminal Reality.

Мнението му най-вероятно идва от факта, че Bungie и Activision имат 10 годишен договор, с който вторите да издават игрите на първите.

„Bungie са много интересна компания“, казва Kotick в интервю за American Merrill Lynch Media. “Те са може би единствената останала висококачествена независима компания в света. Много е трудно за независима компания да има подобни на Bungie институционални умения.“

Когато Bungie започнаха да наблюдават пазара за подходящ партньор, те осъзнаха, че единствено Activision може да достави нужните умения и качества, за да подпомогне направата на нейните продукти. Blizzard например са компания с 2500 служители само в отдела си за обслужване на клиенти. Как ще бъде управлявано такова количество хора е много важно за една компания.“

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини