LG демонстрираха първата игра поддържаща технологията Dual Play 3D

0
34

Може и да сте чували за технологията Dual Play 3D, която е част от Smart TV линията телевизори на LG. Тази технология позволява на двама потребители да играят една и съща игра по едно и също време, като всеки вижда пред себе си различен екран. По време на изложението CES LG демонстрираха първата игра, която се възползва от тази вълнуваща възможност.

Представената от южнокорейската компания игра се нарича Mini Motor Racing – заглавие, което съществува от доста време под формата на мобилна игра за iOS и Android (разбира се, тя не е поддържала Dual Play режим върху мобилни устройства). По време на CES, LG показаха как двама играчи могат да се състезават един срещу друг, гледайки през 3D очилата си към един и същи екран, но виждайки различен образ. И двамата играчи виждат собствената си кола, тоест, екранът няма нужда да бъде разделян на две, както е в стандартните игри от този тип.

За управление на играта геймърите използваха дистанционното управление на LG Magic Remote. Устройството поддържа технология за разпознаване на движенията, така че на усещане е подобно на Wiimote. От LG обявиха, че играта ще може да бъде изтеглена още в идните няколко седмици.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари