Luigi’s Mansion 3 има дата на излизане

0
100

Един от най-големите хитове, които се очаква да излязат тази година – Luigi’s Mansion 3 – вече има премиерна дата. Подходящо за едно забавление, което включва призраци и свръхестествени сили, играта излиза на връх Хелоуин – 31-ви октомври за Nintendo Switch.

Първоначално разкрита по време на Nintendo Direct през септември миналата година, Luigi’s Mansion 3 е дъго чаканото продължение на играта за 3DS от 2013 Luigi’s Mansion: Dark Moon. Симпатичното заглавие на Nintendo, което ви представя симпатично-ужасяващите приключения на Луиджи в огромен хотел трябваше да излезе още това лято, но беше забавена за по-късно тази година. Създателите на играта обещават много по-разнообразни босове и нива, по-добри загадки и зони, в които вашето дете или вие самия да се забавлявате часове наред.

„Луиджи се впуска в мечтаната си ваканция с Марио и своите приятели, след като получава покана да посети луксозен хотел. Неговата мечта обаче се превръща в кошмар, когато крал Буу разкрива, че всичко това е било просто заговор да залови Марио и неговите другари. И отново с помощта на професор Е. Гад, колебливият и страхливичък герой Луиджи обхожда опасните етажи на призрачния хотел в опит да спаси своите верни приятели“, гласи част от анонса на играта.

Освен изцяло новите предизвикателства, босове, нива и история, в Luigi’s Mansion 3 ще се срещнете с Гуиджи, нематериалният двойник на Луиджи, който свободно преминава през стени прагове и подове. Контролирайте го сам или извикайте приятел, който да ви помогне и заедно се спасете от опасните призраци и неизвестности.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за