Когато преди няколко години полското студио Madmind представиха първите кадри от Agony, мнозина сметнаха, че на хоризонта се задава един наистина специален хорър за възрастни. Играта се появи преди две години, като отзивите за нея бяха предимно смесени с преобладаващи негативни коментари. Дали очакванията не бяха прекалено високи или Madmind Studio не попрекали с обещанията, но това не се оказа точно чаканата от всички игра. Все пак продажбите на Agony се оказаха доволно високи и в момента създателите ѝ работят по версия за шлемове за виртуална реалност. Освен това те вече анонсираха и своята следваща игра: SUCCUBUS. А тази седмица ни показаха и ново видео към една игра, по която работят вече две години, но скоро не бяхме чували за нея – PARANOID.

Paranoid ще е сървайвъл-хорър с перспектива на камерата от първо лице, която подобно на Agony е насочена към по-възрастна публика. И пишейки това, бих предупредил, че видеото представено по-долу съсдържа смущаващи кадри и сцени на прекомерно насилие – ако лесно се разстройвате, по-добре го подминете.

Играта ще предложи – по думите на Madmind – брутална и динамична комбат система, механика, свързана с употребата на наркотици, постоянни преходи между реалността и фантазното, сюрреалистични и смущаващи образи, различни финали според направените от играещия избори по време на играта, 4K и RTX поддръжка.

Paranoid ще ви представи Патрик, 31-годишен мъж, който губи цялото си семейство при неизяснени обстоятелства – родителите му умират по крайно насилствен начин, а сестра му изчезва. Травмата, която му нанася тази загуба променя до неузнаваемост психиката на Патрик, а апартамента му се превръща в негов затвор. Един ден той получава обаждане, а гласът от отсрещната страна прилича много на този на сестра му. 13 година след изчезването си, тя обявява, че се връща вкъщи. За да научи повече за случващото се на Птрик ще му се наложи да напусне усамотения си живот и да се подложи на ужасяващи преживявания, които ще засилят още повече надигащата се в него лудост.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари