Wales Interactive (Soul Axiom, The Bunker) представиха ново геймплей видео към тяхната най-нова игра Maid of Sker. Това се случи през почивните дни по време на Future Games Show.
Maid of Sker е сървайвъл-хорър с перспектива на камерата от първо лице, в която буквално всяко излишно движение или звук може да привлече вниманието на неприятеля. И под „всеки звук“, създателите на играта имат предвид наистина всеки – дори и дишането, което е и показано във видеото: задържането на дъха представлява необхидима геймплей механика, която може да спаси живота ви. Играта се очаква да излезе през юли в дигитален и физически формат за конзоли и за PC в Steam следващия месец.

„Maid of Sker е сървайвъл-хорър от първо лице, чието действие се развива в отдалечен хотел с мрачна и кървава история, криеща се в британския фолклор. Открийте множество възможни финали на историята чрез изследване, звуково базирана система с изкуствен интелект и сървайвъл тактики, които не включват използването на оръжия. Годината е 1898 и играта е вдъхновена от призрачната уелска история за Елизабет Уилиямс. Това е история за една семейна империя, чието богатство е натрупано на цената на мъчения, пиратство, робство и свръхестествена мистерия, която задушава самите основи на хотела“, четем в анонса на Maid of Sker.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари