Man of Medan излиза това лято

0
152

Отдавна не бяхме чували нещо от Supermassive Games, но и това се случи. Студиото разкри, че следващия им проект, Man of Medan, ще излезе това лято. Разкритието се прави във видео дневник към играта, в който разбираме повече от процеса по разработка и по-конкретно за физиката на водата и аудиото.

Анонсирана през миналото лято, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, както е пълното име на играта, ще е първата от планирана амбициозна хорър антология от студиото, създало един от големите хитове за PlayStation 4, Until Dawn. Man of Medan ще ви срещне с група младежи, решили да се забавляват в открито море и да потърсят отдавна потънал кораб. В синхрон с класически хорър заглавия, нещо зло дебне в морските дълбини, чакащо да бъде отключено.

По отношение на горното видео, може да чуете Робърт Крейг, който обяснява за трудностите пред екипа при пресъздаване на морската вода и ефектите. Художественият директор на играта споделя, че този аспект в работата е бил особено предизвикателен, тъй като една важна част от действието на играта се развива на палубата на яхтата, срещу която се блъскат морските вълни. Supermassive са искали всичко да е перфектно и са се постарали доста, за да направят нещата максимално добре.

Отделно от това, не само вълните е трябвало да бъдат направени добре и плискащата се на борда вода, но и начина, по който лодката реагира на тях, и разбора се героите, допълва директорът по анимациите Джейми Галипо. Така те използват, през цялата разработка истински актьори, заедно с движещ се под, което улеснило работата им по предаване на движението по носеща се по водната повърхност лодка.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари