Обичате ли игрите с големи mech-ове и чудовища? Ако отговорът в е „да“, то Mecha Knights: Nightmare изглежда определено като проект, който трябва да подкрепите. Най-малкото защото играта е дело на един-единствен разработчик (подпомаган от ентусиасти и приятели) и усилието му изглежда много добре.

Дамиан Кубиак, въпросният автор на играта, публикува в Интернет ново видео, в което разкрива повече от геймплея на Mecha Knights: Nightmare и съобщава, че играта му ще се появи през май. Кубиак все пак уточнява, че играта може и да се забави с малко, ако възникнат неочаквани проблеми. Към момента обаче съдържанието, което ще се появи с играта е готово и сега се работи по отстраняването на грешки и проблеми.

Mecha Knights: Nightmare ще ви позволи огромен избор от оръжия и бронирани брони, дълбока къстъмизация по отношение на самите mech-ове, техните оръжия и възможности в продължителна сингъл кампания.

„В година, в пика на Втората студена световна война, въоръжен глобален конфликт между силите на НАТО и съюза между Русия и Китай е на път да избухне всеки момент. В разгара на напрежението, един загадъчен инцидент изпраща света по пътя на апокалиптична война. Кошмарни същества с неизвестен произход започват внезапно да се появяват, хвърляйки целия свят в хаос. Един млад американски пилот, Итън, попада в центъра на събитията, с началото на целия този ужас, който се развива навсякъде по планетата. Той ще трябва да се бори с орди от чудовища в своята Мобилна броня, могъщо, модулно управляемо механично оръжие“, гласи анонса на играта.

3 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари