Media Molecule разкри, че Dreams ще се сдобие с VR поддръжка през юли

0
55

Впечатляващия Playstation 4 инструмент за творене Dreams от Media Molecule най-накрая ще се сдобие с VR поддръжка на 22 юли.

VR поддръжката пристига като част от масивен безплатен експанжън, който Media Molecule нарича Inside The Box – включва уроци, комплекти и като цяло всичко нужно на потребителите, за да могат пълноценно да творят и да се наслаждават на Dreams преживявания чрез VR.

Нова публикация в блога на Playstation разяснява, че Inside The Box ще стартира със специално въведение наречено All Aboard VR, което ще представи основните менюта и опции с цел потребителите да вникнат по-бързо в нововъведенията.  

От там насетне, потребителите ще имат възможността да изберат и преминат през поредица от “Как да…”  уроци или директно да започнат да творят посредством VR Create режима, който поддържа Playstation Move контролери – тези от вас, които обичат да създават разнообразни преживявания може би ще намерят тази добавка за изключително полезна по време на креативния процес. Media Molecule също набляга, че ще можете да създавате PSVR преживявания и извън VR режим.

Освен гореспоменатото, Inside The Box съдържа нови скулптури, арт творби и редица нови игри, като всяка от тях ще пристигне със собствени инструменти за творене. Media Molecule обещава, че ще има и нови джаджи, които можете да използвате в Create режима.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари