Може целият свят все още упорито да се тормози по въпроса, но в Metal Gear Solid V: The Phantom Pain вече можете да празнувате обезвреждането на всяко атомно оръжие в играта. Или нещо такова…

Това постижение е посветено на феновете, които се опитват да унищожат всички такива оръжия в мултиплеър режима „Forward Operating Base„. Крайната сцена обаче апелира към всички да се замислят какво означава атомната заплаха в реалността, представяйки истински данни и факти.

Ядрените бомби са всъщност почти незначителна част от FOB режима, като те ограничават посетителите във вашия клуб и повишават статистиките на вашата база. Когато противниковият отбор нахлуе, той може да ги обезвреди. От друга страна можете да играете Metal Gear Solid V без дори и да сте ги забелязали, но глобалното обезвреждане на фиктивни бомби в един момент се превърна във фикс идея на геймърите, очакващи, че накрая ще има някакво възнаграждение.

Наскоро обаче се разбра, се постижението и финалната сцена се достигат без броячът да е ударил нула, тоест без всички оръжия да бъдат обезвредени. Това много изнерви феновете, според които това е умишлено действие на студиото и Konami, които сега искат да популяризират очаквания спин-оф Metal Gear Survive. Издателят коментира: “

Все още разследваме случая, но потвърждаваме, че събитието се активира преди броят на бомбите да е стигнал 0. Искаме да се извиним за неудобството и ви уверяваме, че ще вземем мерки в бъдеще„.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари