Metallica и много екшън: видео представя мултиплейъра към новия CoD

0
525

Activision и Infinity Ward са готови да ни представят новият Call of Duty, Modern Warfare. Играта ще е едновременно завръщане към корените на поредицата и нещо изцяло ново като преживяване. Играта ще е амбициозен и дързък експеримент, който не се страхува да назовава нещата с истинските им имена, карайки играещият сам да определи кое е правилно и кое не е, представяйки един модерен конфликт в неговото разнообразие и силно нюансирана среда. Ще видите много познати лица и неща (и капитан Прайс и сингъл кампанията няма да са единствените). Modern Warfare ще блести и заради изцяло новия си енджин, върху който е работено в продължение на цели пет години!

Тази нощ Activision и Infinity Ward представиха повече информация за мултиплейъра в играта, както и други подробности за Modern Warfare, и по-точно за PC версията му. Тя се разработва съвместно с Beenox и ще идва с отключен фреймрейт, пълна HDR поддръжка, както и такава за широкоекранни монитори и мултидисплей постановки, FOV салйдър и всичко онова, което може да очаквате от една модерна игра.

Що се отнася до мултиплейърния компонент, може да се насладите на запис на над тричасовия стрийм от тази нощ или да видите основните достойнства на онлайн компонента в специалното видео, което ни представя здрав екшън, дронове, танкове и як рок, не от кого да е, а от самите Metallica.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за