Metro Exodus е бомбардирана в Steam със… позитивни ревюта

0
595

В края на миналия месец страницата на Metro Exodus в Steam беше нападната от отрицателни коментари. Причината беше изтеглянето на играта от платформата на Valve за цяла година поради новия Epic каталог. Сега нещата се обърнаха и Metro Exodus е бомбардирана от позитивни ревюта. Това е възможно, тъй като заглавието все още си има страница в Steam, където се описва допълнителното съдържание, все още съдържа цялата информация преди спирането на продажбите. И все още всеки може да напише каквото си поиска.

Всички пишат колко е уникална играта и колко много губят геймърите, които застават твърдо зад Steam. Това позитивно движение вдигна рейтинга на Metro Exodus без тя въобще да се продава на Steam.

Потребителят AMZ написа: „Въпреки цялото противоречие относно излизането на Metro Exodus… екипът 4А е направил шедьовър. Играта е изкуство. Направили са нещо уникално красиво в този изоставен пост-апокалиптичен свят„. Друг играч се обърна към потребителите на Steam: „Поздрави на всички спартанци, които четат това през 2020. Заслужавате много по-добро„.

Положението е същото и в Epic Store, но е ясно защо. Критиците също похвалиха усилията на Koch Media в създаването на Metro Exodus. Според аналитиците, играта ще е новият хит в гейминг индустрията въпреки отсъствието ѝ в Steam за една година. Metro Exodus излезе на 15-ти февруари за Windows персонални компютри и Xbox One и PlayStation 4.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за