Metro Exodus е по-голям от 2033 и Last Light взети заедно

1
513

4A Games вече заявиха на няколко пъти, че нивата в Metro Exodus ще са далеч по-отворени, макар и самата игра да не е с напълно открит свят. Андрий Прохоров, творчески директор на новия Metro и продуцентът Джон Блок споделиха някои подробности за Exodus пред Game Informer. Те разкриват, че нивата ще са далеч по-големи от предишните игри. „Най-голямото ниво на повърхността в Last Light беше 100 на 200 метра“, обяснява Прохоров, „докато големите локации тук са около два квадратни километра. И макар и да нямате възможност да се движите свободно между тях, всяка една отделна секция ще е напълно отворена. Във всяка една от тези големи зони ще ви предложим часове игра, както под, така и над земята. В общи линии, играта сама по себе си е най-голямата, по която сме работили някога. По-голяма от предишните две игри взети заедно“.

„Може да влезете в една от тези среди и да си ходите и правите, каквото желаете. Да, определено има история, която да следвате и ако следвате тази история и само нея, вие ще пропуснете съдържанието в тези среди. Става дума за оръжия, аксесоари, плячка до „замръзналите истории“, които пък ви разкриват повече за света и историята му“, споделя Прохоров.

Metro Exodus излиза по-късно тази година и ще е продължение на историята по мотиви от емблематичната поредица на Дмитрий Глуховски за Артьом и пост-апокалиптичния свят на подземна Москва. Този път обаче, той и неговите другари излизат извън метрото, което ще е голямата разлика тук Вместо познатите хъбове, където може да презаредите и отпочинете, ще имате огромен парен локомотив, който ще играе същата роля. Комбат и стелт елементите получават сериозно подобрение, както икономиката в играта. И за разлика от Last Light и 2033, където действието се развива в отрязък от няколко дни, тук ще придружите оцелелите от атомния апокалипсис в продължение на цяла година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари