Metro Exodus: нелинейни нива и реален денонощен цикъл

0
344

Е3 приключи. Сега е време да се обърне по-голямо внимание на представените заглавия. Феновете на сериите „Метро“ и на Артьом останаха впечатлени от анонса на Metro Exodus. Не, че видяхме много от играта, но от това, което беше показано от 4A се вижда, че новата игра няма да отстъпва на другите две игри.

Различното тук е историята, която ще ни срещне за пореден път с Артьом и спартанците, които излизат от сравнително спокойното убежище на московското метро и се впускат в едно приключение из безкрайността на пост-апокалиптична Русия в търсене на нов дом. За тази цел, те използват Аврора, огромен влак, задвижван от парен локомотив. Наскоро страницата на играта в Steam оживя и от нея може да разберем повече за достойнствата на Metro Exodus.

Играта ще има нелинейна история и реален денонощен цикъл и динамично време. Действието в Metro Exodus ще се развива в разстояние на една цяла година, обхващаща четирите сезона. Сред другите предимства на заглавието ще са пълнозначния сендбокс сървайвъл и стелт елемент, възможности за тактически комбат и крафтинг система. Изборите, които правите ще играят важна роля не само за развитието на историята на Артьом, но и на неговите спътници.

Играта се очаква да излезе следващата година за конзоли и персонални компютри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари