Миналата година популярният герой от вселената на Halo Мастър Чийф се появи в Xbox One S. Разглобяването на конзолата показа, че под оптичното устройство е скрит героят от Halo.

Софтуерният гигант отново е поставил Мастър Чийф в своята конзола, но този път в Xbox One X. Испанският канал Unecero публикува в YouTube видео с разглобяването на конзолата, продажбите на която са са обявени за след месец. В горния десен ъгъл на дънната платка, Microsoft е поставил изображението на Мастър Чийф върху скорпион, с което увековечи нейното кодово име Project Scorpio.

Испанците предупреждават, че не си струва разглобяването на конзолата, само за да се види Мастър Чийф и неговия скорпион. Това ще унищожи гаранцията и е напълно възможно компонентите на това доста скъпо устройство да бъдат повредени. Видеото в испанския канал не само запознава всички желаещи с вътрешността на конзолата, но и показва великденското яйце на Microsoft с най-големи подробности.

Продажбите на конзолата Xbox One X трябва да започнат на 7 ноември тази година в целия свят едновременно. За разлика от предишната ограничена партида Project Scorpio Edition, това ще бъде стандартна версия с черен цвят без зелените надписи Project Scorpio.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари