Microsoft очаква добро представяне на Xbox One X

0
70

В края на миналата седмица, Microsoft представи редовния си финансов доклад за изминалото тримесечие. Сред изнесените данни присъстваше и информация за представянето на гейм звеното, което се оказва е доста печелившо. Лично Сатя Надела подчертава в своя доклад „жизнеността на Xbox Live мрежата“, като една от най-отличителните характеристики на разглеждания период.

„Имаме високи очаквания за гейминг бизнеса ни да привлече повече хора към продуктите на Microsoft и да разшири сценариите, насочени към ангажираността ни към този сектор. Това означава да променим фундаментално начина, по който се отнасяме към тази ни дейност. Докато продължаваме с иновациите в конзолната сфера, персоналния компютър и лайв услугите, ние наблюдаваме допълнителни възможности на сцената стрийминга и електронните спортове“, посочва Надела. Освен това, според главния финансов мениджър на компанията Ейми Худ, очаква се сериозно нарастване на приходите тук, благодарение на премиерата на Xbox One X.

Худ отбелязва също така „обещаващите ранни резултати“ на различните софтуерни услуги, като Mixer и Xbox Game Pass. Особено внимание в доклада бива обърнато на таргетирането на разнообразна публика с крос-платформения гейминг и обратната съвместимост, като Надела говори за оформянето на „Netflix за геймъри“ с игрови услуги, предоставени в целия платформен спектър.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари