Microsoft потвърди, че ще присъства на E3 2020, за разлика от Sony

0
236

След като Sony обяви, че ще пропусне тазгодишното издание на E3 2020, за да се фокусира върху стотици по-малки събития, Microsoft също се произнесе по въпроса.

Шефът на Xbox дивизията Phil Spencer потвърди, че той и екипът му ще са на събитието.

„Нашият екип работи усилено по E3. Гледаме напред към това да споделим с хората, които обичат да играят, какво стои пред нас. 2020 e много важна в приключението на екипа зад Xbox.”, обяснява Спенсър, цитиран от Windows Central.

Има вероятност именно на Е3 да бъдат обявени официалните спецификации на конзолата. В момента двете компании водят надпревара коя най-ефективно ще представи предварителната информация и в последствие да направи по-добра премиера на своята конзола от следващо поколение.

ESA, организацията зад E3 каза следното за предстоящото събитие:

“E3 е много важно събитие, на което честваме видео игрите и индустрията около тях. Показва хората, марките и иновациите, които оформят забавлението, обичано от милиарди хора по целия свят. E3 2020 ще е вълнуващо и високоенергично шоу, което ще покаже нови изживявания, партньори, изложбени пространства и прочие, които ще забавляват ветераните и новите посетители. Привличаме вниманието на много брандове, които виждат E3 като ключова възможност да се докоснат до феновете на видео игрите по цял свят.“

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за