Microsoft работи усилено по поддръжката на Xbox Live поради огромния наплив на потребители

0
96

В съобщение до общността на Xbox, шефът на Microsoft Gaming Фил Спенсър успокои феновете, че компанията работи усилено, за да гарантира, че услугите за онлайн игри остават стабилни по време на период на „безпрецедентно търсене“.

Много хора се обръщат към видео игрите като метод за развлечение по време на глобалната кризисна ситуация, породена от коронавируса, което довежда до по-голям брой хора, прекарвайки времето си в онлайн гейминг.

“Вярвам, че игрите имат уникална сила да обединяват хората, да забавляват, вдъхновяват и да ни свързват. Вярвам, че тези качества са още по-силни особено при тези уникални обстоятелства”, написа Спенсър. „Мнозина избират игрите като средство, чрез което да останат свързани с приятелите си, докато са изолирани по домовете си. В момента наблюдаваме безпрецедентно търсене на игри от нашите клиенти.

“Ние осъзнаваме важната роля на игрите в този момент, свързвайки хората на едно място с цел наслада и развлечение в този стресиращ период, и именно поради тази причина нашите екипи работят усърдно, за да гарантираме, че сме на разположение на нашите играчи. 

“За тази цел ние активно следим тенденциите в производителността и потреблението, за да гарантираме, че услугата е оптимизирана за нашите клиенти по целия свят и я приспособяваме за нов растеж и търсене.

“Въпреки тези извънредни времена, в които живеем, не се съмнявам, че ще преживеем трудностите по-силни отвсякога.”

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за