Microsoft ще пусне и други от известните си поредици за РС

4
3

По всички личи, че Fable Legends няма да е единствената предстояща игра, която ще прескочи от XBOX One към РС.

Така Microsoft очевидно възнамерява да продължи традицията ХВОХ конзолите да страдат сериозно от липса на ексклузиви заглавия и с времето да прехвърля повечето свои игри за РС.

„Днес обявихме, че ще предложим Fable Legends за Windows 10 едновременно с XBOX One версията на играта и това е само първото заглавие от серия известни поредици, които Microsoft Studios ще издаде за Windows 10“, посочи Microsoft и обеща в следващите седмици да сподели повече подробности.

От излизането на XBOX One заглавия като Ryse: Sone of Rome. Dead Rising 3 и Max: The Curse of Brotherhood постепенно се появиха и във версии за РС.

Въпреки, че преди години части от Halo и Gears of War излязоха за РС, в последно време Microsoft ревниво пази тези поредици заедно с рейсъра Forza, така че логично изглежда предположението, че именно някое заглавие, свързано с тях, трябва да излезе и за Windows 10.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
gogonikolovAzhenined Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
gogonikolov
gogonikolov

Винаги,когато господин Цеков пише новина за Xbox или Microsoft,усещам лека нотка на презрение към въпросната конзола.

Azhen
Azhen

Ще кажеш че няма за какво ли ?

ined
ined

Имам някакво усещане за дежавю, става нещо подобно както беше с Vista – DirectX 10 само за Vista и Хало и още няколко игри Vista only.
DirectX 12 ще е само за Windows 10, ще пуснат и няколко XBOX игрички само за него и остана да видим дали няма да го сполети съдбата на Vista.

Azhen
Azhen

От това което чувам , е че може да въведат абонамент за Windows 10 , с тази съвместимост на игри за Xbone , няма да се учудя и да вкарат Xbox Live в Windows-a и ще ти трябва месечен абонамент…