Asobo Studio и Microsoft потвърдиха, че поддръжката на шлемове за виртуална реалност за Microsoft Flight Simulator идва през декември. Това стана ясно от публикувана пътната карта за играта до февруари следващата година.

Потвърждението за това дойде и от организирана специална дискусия, в която участват няколко разработчици от Asobo, сред които и изпълнителният продуцент Маршал Босард, който съобши, че VR версията на играта ще е открита за всички налични големи платформи. Функционалността се тества от известно време и както отбелязва директорът на играта Йорг Нойман, обратната връзка към разработчиците била толкова положителна, че той и колегите му са сметнали, че това трябва да е нещо, което да издадат преди коледните празници в края на следващия месец. Поддръжката за виртуална реалност се очаква да пристигне със Sim Update 2 и ще е безплатна за всички играчи в света на Flight Simulator. На графиката по-долу, това обновление е посочено като насрочено да излезе на 23-ти декември.

Asobo разкриват също така и че следващото голямо обновление към голяма държава ще е Великобритания. То е предвидено да се появи в края на януари – на 23.01.2021 с излизането на World Update 3.

От студиото споделят, че се вслушват в гласа на общността на играта и работят по включването на различни характеристики, които са искани от играещите. Освен различни дребни неща, като да речем гондоли, тук се предвижда въвеждането на функция за преиграване, както и особено желаната поддръжка на повече от един монитор, която трябва да се появи през 2021 или 2022.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари