За феновете, които се влюбиха в новаторския подход на Telltale в създаването на сюжетна кампания на Minecraft, имаме добри новини. Изглежда вторият сезон на Minecraft: Story Mode е в етап на разработка и американското студио вече урежда локациите на издаване. Както виждаме, в момента първият епизод на новия сезон е оценяван от австралийската комисия за рейтинг.

Разработчикът Telltale Games все още не е обявил официално сезона, но вече в Australian Ratings Board има страница на първия епизод, който ще се казва „Hero in Residence“ и е минал родителски контрол заради слаби фантастични елементи и насилие (и много малко използване на нецензуриран език). Отчетът не дава никаква друга информация за очаквания втори сезон, така че, за съжаление, все още не знаем дата или въобще някакъв интервал на издаване, нито каква ще е историята този път. Феновете обаче предполагат, че ще разберем повече от конференцията на Microsoft на E3 2017 събитието, което започва скоро.

Minecraft: Story Mode беше изключително успешна игра, поради което Telltale Games добави три допълнителни епизода към първоначалните пет в дебютния първи сезон. Затова не е и неочаквано, че студиото подготвя продължение на своята приказка. Трябва да имаме предвид обаче, че все още то работи и върху порта за Nintendo Switch – The Complete Adventure, което може да значи, че ще трябва да почакаме допълнително докато излезе и вторият сезон.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари