MMO заглавието Wakfu ще дебютира през февруари

0
40

Вече е ясно кога ще дебютира дългоочакваното заглавие Wakfu, което се явява продължение на изометричната мултиплеърна игра Dofus. Геймърите ще имат възможност да се насладят на Wakfu в началото на следващата година, още през месец февруари, информира Eurogamer.

Базовата версия на мрежовото заглавие ще се предлага безплатно, а хората, които искат да отключат достъпа до целия свят на играта ще трябва да плащат месечна такса от 5 британски лири. Налице ще има и магазин, в който ще могат да бъдат закупувани различни предмети.

По подобие на това, което помним от Dofus, и Wakfu ще може да върви на богата гама от компютри. Изискванията няма да бъдат кой знае какви, тъй като играта е разработена на Java и поддържа операционните системи Windows, Mac и Linux.

Действието в Wakfu се развива хиляда години след събитията в Dofus. Запазено е изометричното усещане, познато от старите версии, както и походовият метод, по който се водят битките. Графиките са в анимационен стил. Предшественикът Dofus пожъна голям успех и имаше 3.5 милиона платени геймъри през миналия април. Общият брой на регистрираните потребители достигна 30 милиона души и не е чудно, че в Wakfu ще се залага на същите елементи, които донесоха огромна популярност на Dofus.

Освен с водене на битки геймърите ще могат да се занимават с политически интриги, гласуване по време на избори и други екзотични дейности. В момента Wakfu е в период на отворени бета тестове и ако желаете можете да се присъедините към играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари