Monster Hunter World се сдобива с DLC за 4К резолюция, но ще ви трябва мощен хардуер

0
141

Притежателите на Monster Hunter World на персонален компютър скоро ще могат да се порадват на сравнително по-красива графика. Издателят Capcom планира да въведе пакет с нови текстури следващия месец, които ще са идеално съвместими с големите 4К монитори и телевизори. За целта обаче се пригответе с нова видеокарта, защото допълнението изисква повече видеопамет.

Новият ъпдейт се очаква да излезе на 4-ти април съгласно желанията на много фенове (според публикация в Steam). Той ще донесе пакета с висококачествени текстури на тези, които го искат (като безплатно DLC). Пакетът обаче се нуждае от поне 40GB свободно дисково пространство за съхранение и графична карта с поне 8GB VRAM. Допълнителните промени в системните изисквания ще бъдат уточнени след издаването на ъпдейта. Във всеки случай обаче не очакваме да е нужен и сравнително по-мощен процесор. Просто за поддържането на всички тези текстури с висока резолюция в реално време е нужна повече видеопамет. Както можете да видите от изображението, представено от Capcom, промените биха били незначителни за притежателите на FullHD дисплеи. Ако сте с такъв, по-добре не теглете DLC-то – само ще уморите РС-то си.

Ъпдейт 5.2 за Monster Hunter World ще донесе и много други малки модификации и решения на досадни бъгове. Ще е достъпен за изтегляне малко след полунощ.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за