Monster Hunter World Iceborne се похвали с над 5 милиона продажби

0
82

Monster Hunter World Iceborne достигна поредна връхна точка от 5 милиона продажби в световен мащаб. 

Според изявление от разработчика и издател Capcom, Iceborne – най-новия експанжън към света на Monster Hunter, който излезе през Септември за PC и конзоли, постигнаха този значителен успех само за половин година. 

Продажбите на самия франчайз възлизат на 62 милиона бройки в края на миналата седмица.

“Capcom планира да предприеме редица инициативи за по-нататъшно затвърждаване позицията на поредицата като глобална марка – една от тях например с филмовата адаптация на Monster Hunter, първа за поредицата, планирана да излезе през септември 2020 г.“, заявиха от компанията.

Въпреки огромния успех на Capcom, някои потребители възкликват в платформи като metacritic, че играта имала проблеми с производителността, внезапни крашове, бавна връзка с контролерите и не на последно място огромно CPU потребление. 

Като оставим тези неща настрана, мнозина споделят, че масивния експанжън представя нови и увлекателни предизвикателства, интересни оръжия и спираща дъха околна среда обагрена в зимни нюанси.

В допълнение, нови чудовища, нива на трудност и комбинации за екипировки дава още повече слоеве на дълбочина, заявяват играчи, които са инвестирали стотици часове, преоткривайки света на Monster Hunter World. 

Monster Hunter World Iceborne може да бъде закупена в Steam за 39,99€. Имайте предвид, че ще ви е нужна основната игра, за да имате достъп до Iceborne.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари