Анонсирана през март тази година, Moons of Madness съчетава класически елементи от научната фантастика, игри от типа „изгубени в Космоса“ и хорър на класика на ужаса Х.П. Лъвкрафт. Тази седмица Funcom и Rock Pocket Games обявиха датата на излизане на играта, която е съвсем скоро. Moons of Madness ще се появи официално за PC на 22.10. За Xbox One и PlayStation 4 – на 21.01.2020.

„С единствената ви надежда за спасение, намираща се на стотици хиляди мили от вас, вие сте принудени да изследвате реалистично пресъздадени чувствата на параноя и изолация, съчетаващи се със свръхестествени елементи и космически ужас. Ужасяващи картини и чудовищни привидения ще ви накарат да се запитате какво е реално и какво не е, докато тънката тъкан на реалността се разкъсва все повече и повече“, гласи анонса на Moons of Madness.

Moons of Madness започва с откриването на мистериозен сигнал, идващ от Марс. Група от учени го проучват и установяват, че той идва от разумна форма на живот, но решават да скрият откритието си от техните ръководители. Впоследствие бива решено те да се заемат с проектирането на тайния изследователски космически център Trailblazer Alpha. Тук идва и ролята на Шейн Нюхарт, обикновен техник, който не знае за произхода на въпросния сигнал. Но ролята му на станцията е от изключителна важност.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за