Mordhau, средновековната Battle-Royale игра, получава дата на издаване

0
220

Онлайн мултиплеърите са най-популярната и модерна тема днес, но Mordhau на студио Triternion претендира за игра, преобръщаща жанра в един различен контекст. Новото заглавие е ориентирано около Средновековието и в стила на Battle-Royale желае да събере тълпи от играчи в епични войни. Любопитните могат да се любуват на ексклузивния трейлър в YouTube.

Mordhau ви позволява да се впуснете в малки сблъсъци с приятели или в огромни битки с по 64 играча в тях. Ще можете да правите обсади на замъци, да направлявате конница и да опустошавате тълпи противници, направлявани от изкуствен интелект. Един от режимите (вероятно най-познатият ви) ви оставя без оборудване в обширна карта, за да възтържествувате като последният останал играч на нея. Подготвя се и специален режим Frontline. В него два отбора се състезават на голяма карта, опитвайки се да превземат противниковите контролни точки в линеен ред. Целта ви е да завладеете изцяло чуждото укрепление.

Ще имате големи възможности за персонализация. Можете да играете като стрелец или пехотен войн, както и да променяте външния вид на героя си. По-мощните оръжия се изграждат от по-малки части и могат да се избират различни части от брони за вашата защита.

Mordhau излиза на 29-ти април в Steam платформата за Windows персонални компютри. Все още няма потвърдена цена, но включилите се в Kickstarter кампанията на заглавието (събрала почти 300 хиляди долара) ще го получат в момента на официалното му издаване.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари