Mortal Kombat продаде 3 милиона копия

0
125

Warner обявиха пред сайта MCV, че Mortal Kombat е продала почти 3 милиона копия по целия свят от излизането си през април досега. Според президента на WB Interactive Martin Tremblay компанията е доволна от резултатите и успеха на играта.

Още с пускането на Mortal Kombat успяхме да си избием закупуването на създателите на играта – Midway, а това е само началото на печалбите от тази покупка, като има много други, които се задават“, казва той пред сайта.

В сравнение с останалите бойни игри, Mortal Kombat има изключително силни резултати – Super Street Fighter IV е продала 1,6 милиона копия, а Marvel Vs. Capcom 3 е продала 2 милиона.

С излизането си през април Mortal Kombat беше на косъм да оглави класацията за най-продавана игра на месеца във Великобритания, но беше победена от Portal 2.

Президентът на WB Interactive разкрива още в интервюто, че компанията не е забравила и постоянните си фенове, радващи се на LEGO сериите и успокои, че се задават още игри от поредиците, както и няколко нови заглавия за деца като „Улица Сезам“, която ще бъде пусната през септември за Kinect. Също през есента ще бъде пусната и LEGO Harry Potter: Year 5-7, а в момента се работи и по Happy Feet 2.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за