Mortal Kombat 11 излиза по-късно този месец, а официалната страница на Steam бе наскоро актуализирана, което показва, че тази нова бойна игра ще използва противоречивата защита Denuvo. Като такава, Mortal Kombat 11 ще бъде още една бойна игра – наред с Tekken 7 и Soul Calibur 6 – която ще използва спорната технология за предотвратяване на намеса от кракерите.

Mortal Kombat 11 ще се захранва от персонализирана версия на Unreal Engine 3 и NetherRealm Studios обещаха, че PC версията ще бъде по-добра от тази, която имахме за Mortal Kombat X. Студиото QLOC ще управлява работата по Mortal Kombat 11 за PC, така че можем да се надяваме, че този път няма да има всички потенциални грешки при изпълнението с включването на технологията Denuvo.

Сега знам, че някои от пиратите ще бъдат обезсърчени от включването на Denuvo, но ако наскоро отново сте пускали Tekken 7 (която все още използва Denuvo), не би трябвало да изпитате големи проблеми (в някакъв момент портът действително имаше технически проблеми, това обаче вече е разгледано). Така че дано работата по Mortal Kombat 11 да бъде добре изпипана.

Denuvo пък влезе в историята и с това, че българинът с прякор Voksi преди време допринесе най-много за хакването ѝ.

Mortal Kombat 11 излиза на 23 април за PC, PS4, Xbox One и Switch.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари