Mount & Blade 2: Bannerlord с бета тест клон и график с актуализации

1
107

Mount & Blade 2: Bannerlord получи редица корекции и актуализации за най-спешните проблеми, които възникнаха седмици след излизането на този амбициозен проект. Студиото разработващо играта TaleWorlds очертаха и график с предстоящите обновления заедно с бета 1.1 поправки за най-докладваните несъвършенства.

Освен това, в Steam се появи и специален клон за публично тестване на новите версии на играта, като TaleWorlds са запланували да извършат бета тестове за една седмица и след това да пуснат нови актуализации през идната. Като допълнение, в плановете на студиото влиза и алфа клон, чието съдържание все още не е преминало вътрешните тестове. 

За да се сдобиете с достъп до бета тестовете, добавете Mount & Blade 2: Bannerlord във вашата библиотека в Steam, след това преминете към меню Properties, изберете подпрозорец Betas и след това цъкнете на “e 1.1.0 – Beta” от падащото меню. Би трябвало автоматично да започне свалянето на ъпдейта. 

Настоящите обновления включват корекции при качване на XP, така, че играчите да повишават нивата си по-често, особено тези, които са с по-високо ниво. Усъвършенстването на войските с ъпгрейди става по-бързо и лесно. В допълнение към тях пристигнаха и различни добавки към екипировките и уменията за тях, както и редица поправки на предмети.

Понастоящем Mount & Blade 2: Bannerlord се радва на феноменална обратна връзка в Steam с над 67,000 мнения, от които преобладават най-вече много-позитивните отзиви. Цената е солена, но очевидно това е една от малкото игри в ранен достъп, които си струват парите към момента.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари