NASCAR Heat Evolution идва през септември за РС и конзоли

0
3

Един популярен в Съединените щати рейсър жанр в лицето на състезанията с немодифицирани коли ще се завърне тази есен за РС, PS4 и XBOX One под формата на новата NASCAR Heat Evolution.

Играта се прави от същите хора, създали помнената с добро поредица NASCAR Heat преди почти 15 години.

Новата NASCAR Heat Evolution ще има премиера на 13 септември и е съвместен проект на Dusenberry-Martin Racing и Monster Games, които направиха двете NASCAR Heat през 2000 г. и 2002 г. Малко след тяхната поява лицензът за видео игри по NASCAR бе взет от Electronic Arts, но през 2009 г. издателят се отказа от него. След това през годините този тип състезания се появяваха като част от други симулационни поредици като Gran Turismo и Forza Motorsport, но така и не видяхме качествена нова самостоятелна игра. За последно англичаните от Eutechnyx пуснаха двете игри NASCAR: The Game 2013 и NASCAR ’14, които не се приеха особено добре.

Сегашният притежател на лиценза Dusenberry-Martin Racing се кълне, че NASCAR Heat Evolution няма да бъде посредствена игра, а напълно оригинален и амбициозен проект с адаптивен изкуствен интелект, пълен лиценз и подробен кариерен режим.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за