Naughty Dog използва нова функция в Twitter, за да бори разпространението на The Last of Us Part 2 спойлери

0
120

В отговор на злощастната ситуация около изтичането на ключови кадри, които разкриват важни фрагменти от историята на The Last of Us Part 2, Naughty Dog предприема допълнителни мерки за ограничаването на теча, като се възползва от най-новата функция на Twitter.

Тези от вас, които се въздържат и дават всичко от себе си да стоят настрана от секциите с коментари, то знайте, че сте в безопасност. Ние няма да разискваме спойлерите тук, нито пък ще ви насочим към каквито и да било източници. Въпреки това, тъжният факт е, че независимо към коя тема свързана с това заглавие погледнете, шанса да се натъкнете на потенциално развалящи удоволствието елементи е много висок.

Макар и най-добрата защита да се крепи на индивидуалната инициатива на всеки фен, затваряйки си очите за всички коментари по адрес на това заглавие, Naughty Dog все пак предприема допълнителна стъпка за овладяване на разпространените кадри чрез най-новата функция на Twitter, която ви позволява да изберете кой може да отговаря на вашите публикации. Опцията е все още в ранен тест период, но това не спира студиото да я вкара в действие, за да бори спойлерите към играта, която разработват още от 2014 г. 

Любопитните измежду вас ще забележат, че към момента новия инструмент не е наличен за всички, но ако все пак стане достъпен за широката аудитория, то ще можете да изберете кой може да отговаря на вашите туитове и така да се предпазите допълнително, докато играта се появи на пазара.

The Last of Us Part 2 излиза на 29 май за Playstation 4.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари