Naughty Dog: Uncharted 4 е насочен, както към нови, така и към стари фенове на сериите

0
23


В дискусионна сесия на живо по Twitch, водещият аниматор на играта Ерик Болдуин, който е също така художник на всяка една от популярните серии за Нейтън Дрейк (без Golden Abyss за Vita) и  сценаристът на Uncharted 4 Джош Шер, споделиха някои от впечатленията си от работата си по последната част от играта.

Болдуин споделя, че се чувства добре, сега, когато вече финалната глава на историята е затворена. Шер добавя, че тази последна глава ще е една фантастична игра, която ще обедини някои недоизяснени неща от предишните серии по Uncharted. „Тук ще присъстват доста неща, които дългогодишните фенове на сериите ще оценят, макар и екипа, който работи по играта да се постара да напише играта така че да могат да се включат и нови играчи“, обяснява Шер.

Болдуин споделя, че работейки по Uncharted 4, той е желаел да се постави на мястото на човек, който се среща за пръв път със сериите, а сценарийният екип е свършил чудесна работа по това новодошлите във вселената на сериите да почувстват колко забавна и чудесна игра е всъщност това.

„Това са просто едни страхотни игри с чудесни герои и ние се опитахме да им отдадем заслуженото в тази последна част“, завършва той.

Играта прави премиерата си на 16.03.2016 г. за PS4.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари