Neverwinter Nights: Enhanced Edition ще поддържа и старите модули

0
150

Публикуваната преди 15 години Neverwinter Nights, определи BioWare, като студиото, създаващо най-качествените ролеви игри. Играта беше призната за достойна дигитализация на Dungeons and Dragons, и по-точно на Forgotten Realms кампанията ѝ.

Скоро (все още няма ясна дата на излизане) ще видим и преработената и разширена версия на играта, която ще дойде от хората от Beamdog, студио, сформирано основно от бивши служители на BioWare. Вчера се състоя и официалното откриване на заглавието в Twitch, като може да гледате запис на стрийма тук. Това, което ще получи обаче Neverwinter Nights не е преработена от основите версии и това не е случайно. Създателите на новото разширено издание искат да привлекат не само нови играещи към света на Neverwinter Nights, но и да върнат заклетите фенове на играта. Все пак заглавието получава доста нови неща в начина, по който изглежда, но запазването на основата ще позволи съвместимост на огромния арсенал от модове и допълнения, които общността създава за тези 15 години. Beamdog са се постарали дотолкова да запазят нещата в това отношение, че даже и да сте запазили прогреса си през 2002, инсталирайки си разширеното издание ще ви позволи да продължите оттам, докъдето сте стигнали, съобщават от PCGamesN. Изданието съобщава, че старите модули ще са съвместими с новото издание, както в основната игра, така и в редактора. Ако има някакво ограничение тук е това, че мултиплейър ще може да играете само с други собственици на Enhanced изданието.

Разширеното издание ще се продава на цена от $19.99 и ще се покрива по отношение на съдържанието с „диамантеното“ издание. Това означава, че тук ще се включват експанжъните Shadows of Undrentide и Hordes of the Underdark и трите премиумни модула Kingmaker, ShadowGuard, и Witch’s Wake, а останалите премиумни модули: Wyvern Crown of Cormyr, Infinite Dungeons, и Pirates of the Sword Coast, ще бъдат пуснати като DLC пакети. Възможно е Beamdog да пуснат и още допълните съдържание, но това предстои да се разбере след публикуването на споменатите DLC-та.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари