Nintendo анонсираха нов по-голям модел 3DS

0
16

Преди около една седмица в Мрежата започнаха да се носят слухове, че Nintendo готвят наследник на конзолата си 3DS. Макар че компанията не намекна нищо подобно на гейм експото Е3 в началото на месеца, се оказа, че слуховете са истина. Както предадохме по-рано, новият модел 3DS е по-голям като размери и носи името Nintendo 3DS XL.

Конзолата ще бъде пусната на пазара на 19 август и ще струва $199,99. Двата екрана на устройството са с 90% по-големи от тези в оригиналния модел. Горният дисплей е с размер 4,88 инча, докато долният е с размер 4,18 инча. Оригиналният 3DS има екрани с размери, съответно, 3,53 и 3,02 инча. Както и при по-малкия модел така и тук, горният екран поддържа 3D.

Според Главният оперативен директор на Nintendo Америка Реджи Филс-Ейм, новият по-голям екран ще направи играенето на игри през конзолата още по-удобно и приятно като, в допълнение, ще развие потенциала на различните развлекателни приложения, които се предлагат от услуги като Nintendo Video или Netflix.

3DS XL ще се продава заедно със SD карта с капацитет от 4GB, върху които потребителите могат да съхраняват игри или видеоклипове от Nintendo eShop. От компанията също така твърдят, че по-голямата конзола има и по-издръжлива батерия, но не представят информация в подкрепа на това твърдение. Конзолата ще се продава в два цвята – синьо или червено.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари