Nintendo се нуждае от още малко време, за да изпипа дебютната версия на своя карт рейсър Mario Kart Tour за смартфони и таблети. Освен името и платформата, на практика все още не знаем нищо за играта, която първоначално се очакваше през март 2019 г.

От анонса насам обаче не сме видели нито един скрийншот, нито споменаване на Mario Kart Tour в някое от Nintendo Direct предаванията, за да разберем какво представлява и как работи играта.

Така че не беше голям шок, когато компанията обяви днес, че играта вече е насрочена за лятото на 2019 г. Защо се налага забавянето?

„За да подобрим качеството на приложението и да разширим предложенията за съдържание след старта“, обясни Nintendo в своя доклад за приходите за третото тримесечие.

Междувременно ще трябва да изгладите уменията си в картинга на Switch с Mario Kart 8 Deluxe. Или се потопете в другите мобилни предложения на Nintendo, като Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp, Super Mario Run или екшън RPG-то Dragalia Lost (при условие, че е налице във вашия регион)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за