Nintendo обновяват Wii U до средата на годината

0
19

Добри новини за собствениците на Wii U. Nintendo готвят два големи системни ъпдейта на конзолата си, които ще достигнат до потребителите до средата на 2013 година. С първия ъпдейт ще бъде намалено времето между стартирането на софтуера и връщането обратно към менюто. Този ъпдейт ще бъде пуснат през пролетта.

Вторият ъпдейт ще бъде представен през лятото и ще представлява технология на име Virtual Console, която ще позволи на собствениците на Wii U да играят класически игри за NES (Nintendo Entertainment System) и Super NES. Първоначално ще бъде наличен ограничен брой игри, тъй като е невъзможно целият каталог от заглавия да бъде пуснат веднага. Причината е, че всяка отделна игра се пише наново, така че да е съвместима с Wii U.

След време, конзолата ще може да поддържа и заглавия за Game Boy Advance, като потребителите ще могат да записват играта си, както и да играят директно върху контролера GamePad. Игрите за NES ще струват между $4.99 и $5.99, а тези за Super NES – между $7.99 и $8.99. Тези потребители, които вече са си купили Wii версиите на същите тези игри, ще могат да закупят всяко NES заглавие за $1 и всяка Super NES заглавие за $1.50.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари