Nintendo пускат два нови модела DSi в синьо и червено

0
34

Последната конзола за видео игри на Nintendo – 3DS – постави всички предишни в сянка. Японската компания обаче е твърдо решена да ги извади оттам. Ето защо от там анонсираха два нови модела на конзолата DSi – единият в червен, а другият – в син цвят. И двата модела ще имат матово покритие.

За тези от вас, които не знаят или са забравили за DSi, това е прекият предшественик на Nintendo 3DS. Подобно на нея, и тя има два екрана както и предна и задна камера, но, за разлика от 3DS, не поддържа 3D съдържание. Пак подобно на нея DSi се предлага в две разновидности – един по-малък и един по-голям модел на име DSi XL.

По-рано тази година Nintendo намалиха цената и на двете разновидности на конзолата. По-малката струваше $149, но в момента се предлага за около $99. Що се отнася до по-голямата, тя може да се намери на цена не повече от $129.

От Nintendo обещаха, че двата нови модела DSi ще могат да се намерят по магазините още тази седмица. Освен в новите синьо и червено, конзолата се предлага също и в черно, розово и светло синьо.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари