16.1 C
София

Nintendo пуска 44 нови заглавия и подобрения за 3DS

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

През настоящата седмица Nintendo представи голям брой нови софтуерни заглавия. Компанията също така съобщи, че ще подобри хардуера на конзолата си 3DS, предоставяйки възможност камерата й да заснема 3D филми.

Nintendo представи 43 нови заглавия, които предстои да бъдат разпространявани в Япония, вкл. 33 за 3DS (която конзола предоставя възможност за 3D игра без специални очила).

Сред заглавията са четири нови попълнения за много популярната поредица Mario и девет игри за конзолата Wii.

Президентът на Nintendo Сатору Ивата е съобщил, цитиран от AFP, че софтуерната линия ще бъде пусната на пазара по-късно през настоящата и през следващата година.

Наличността на нови игри за международния пазар предстои да бъде обявена.

Съобщението за новите заглавия е публикувано след като компанията намали цената на 3DS с 40% шест месеца след пускането на играта на пазара. Рекордният брой нови заглавия, обявени през настоящата седмица и това намаляване на цената имаха за цел да подобрят особено слабите продажби на новата конзола и финансовото състояние на играта въобще.

Продажбите на Nintendo като цяло са силно засегнати от игрите за мобилни телефони и от игрите в социалните мрежи.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини

1
0
Какво мислите? Добавете коментар.x
()
x