Nintendo 3DS XL вече в продажба в Европа

0
20

Към края на юни Nintendo пуснаха на пазара втори модел конзола 3DS – по-голяма като размери от предшественика си. Около месец по-късно, 3DS XL вече стигна и Европа. Във Великобритания, конзолата на Nintendo вече се продава на цена от 179,99 британски лири. За сравнение, оригиналният модел се предлага в страната на цена от 149,99 лири.

Устройството има два екрана – единият 4,88-инчов, а другият – 4,12-инчов. И то, като оригиналния модел, възпроизвежда 3D изображения и видео, за чието гледане нямаме нужда от специални 3D очила. Въпреки, че 3DS XL е само 46% по-голяма от 3DS, общото екранно пространство е с 90% по-голямо от това на предшественика й.

Според повечето критици „повечето екран“ позволява по-качественото гледане на 3D съдържание и подобрява играта. Конзолата се предлага на пазара в три цветови комбинации – синьо и черно, сребристо и черно или червено и черно. Освен по-големия екран, 3DS XL има и по-издръжлива батерия -6,5 часа срещу пет часа при оригиналния модел.

Също така, за разлика от 3DS, която се продава заедно със SD карта с капацитет от 2GB, 3DS XL ще върви в комплект с 4GB-ова SD карта. С тази конзола Nintendo заявяват за пореден път, че нямат намерение да оставят бизнеса с традиционни гейм платформи да бъде въвлечен надолу заради смартфоните.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари