Онлайн играта за Nintendo Switch е безплатна от премиерата, въпреки че предстоящата планова мултиплейър услуга трябваше да започне не много скоро след това. Уви, Nintendo забави нещата отново и отново, докато оставаше неясно какво точно ще се предлага, когато услугата най-сетне започне да се изпълнява. За щастие, Nintendo най-сетне наруши тишината и обяви всички подробности за това, което можем да очакваме. И изглежда, че шефовете на компанията са се вслушали във фенове.

В САЩ цената ще се формира на четири различни нива, които са както следва:

Един месец: 3,99 долара

Три месеца: 7.99 долара

Дванадесет месеца: 19.99 долара

12-месечно членство за семейство: 34.99 долара (до осем Nintendo акаунта на различни системи ще могат да използват услугата)

Що се отнася до удобствата, които ще бъдат включени заедно с достъпа до онлайн игра, услугата ще идва с виртуална конзола като колекция от игри за NES, до които абонатите ще имат „свободен“ достъп до. Наличните заглавия по време на старта са следните:

Balloon Fight
Dr. Mario
Super Mario Bros. 3
Donkey Kong
Ice Climber
The Legend of Zelda
Mario Bros.
Soccer
Super Mario Bros.
Tennis

Десет още необявени игри също ще бъдат на разположение при стартирането на услугата, а повече ще се добавят редовно. Също така, всички тези игри ще включват гласов чат и онлайн мултиплеър, както и възможност да гледате стрийминг на игри на приятели.

Друга характеристика, която трябва да бъде включена, е опцията за записването на данни в облака, която бе силно поискана от феновете още след стартирането на Switch. Спецификациите са малко, но Nintendo казва, че сейвовете за повечето игри Switch ще се съхраняват онлайн.

И само като напомняне, онлайн услугата официално влиза в сила през септември 2018 г.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари